Söndaaag!

Helgen har varit skit bra för min del :) Var på tjej middag/fest hos Izza i fredags, helt vilt och jag hade skit kul. Så tack för en bra fredag allihopa ;)
Och sen i lördags var jag på kalas hos min kompis mamma och bror :) .. och gick sedan på resturant, åt jätte god mat och efter vi vart där var gick jag och träffade Liza och dom andra hihi.. Träffade även på Oscar Öström, längesen det var, men det var kul ändå :)
Och nu ligger jag ju såklart i sängen och kollar på Super sweet 16, tycker människorna där är så bortskämmda så det är synd om dom :/ Dom vet ju ingenting om världen, allting kretsar bara om dom.. Aja, jag hoppas bara att någon dag ser hur det verkliga livet är utan föräldrarnas pengar..

Nej, nu ska jag inte tjata mer :) Men ska iaf logga ut från datorn men vi hörs senare eller så nån annan dag, för hoppningsvis imorn :)

Puss och kram // Jenny

Torsdag!

Hejsan på er alla söta människor :)

Sitter juts nu i soffan och har ätit, gott var det. Var ju så hungrig när jag var på väg hem ifrån skolan.. Hade sån otur att det var något fel på vagnarna, och det fanns inga extra bussar som dom sa att det skulle finnas :( Väntade där i 1 timma, sedan tog jag och Izza bussen till Central stationen som tog 50 minuter :O .. Att det tog 2 timmar för mig att komma hem från skolan, var riktigt jobbigt ju :/, menmen, kom ju hem till slut :)

Och imorgon ska vi hem till Izza på tjej mdidag, ska bli riktigt skoj och mysigt :) Längesen jag gjorde nånting haha !
Jag har ju själv blivit lite sjuk, förkyld och hostar, men man ska inte klaga, det hade kunnat vara värre hehe ;)

Aja, kanske bloggar kanske mer senare ;) .. Ha de så bra allihopa :)

Puss och kram // Jenny

Haalloojj ;D

Hallå på er alla ! :)

Jag var så himmlans sugen på godis idag, så nu sitter jag här med godis och cola (A) Lite onyttig får man väl ändå vara ibland :)
Oh så myser jag med att titta på Grey's Anatomy, älskar verkligen den serien men har inte kollat på det på jäääätteeee länge, tyvärr. :/  Får ta igen det allt :)

Vad har jag gjort idag? Jo ;), vart i skolan, hade passion så sydde såklart på min klänning, hoppar den blir bra så jag kan använda den på nyår :) och efter de följde jag med Sigge till stan oh kolla present till Parik eftersom han fyller hela 20 år imorn, Grattis i förskott på dig ;D ..

Sen åkte jag hem, jag var så jävla hungrig :/ Så jag åt och sen följde jag ju då med mamma och pappa och köpte godis och sådär haha;D

Måste bara berätta för er att jag har världens bästa kompisar, förlåt om jag inte visar det på något bättre sätt..

Jessi= Du är en sån underbar kompis, fortfarande bra kontakt även om du bor så långt borta, älskar och saknar dig nåt så enormt mycket! Jag har så många,många,många bra minnen med dig och dom ska jag alltid bära med mig :) Älskar  dig syster <3<3<3<3<3

Thessan= Herregud, vet inte vart jag ska börja..! Du vet inte vad du betyder för mig, ingen kan ha en bättre vän än vad du är.. Alla dessa 12 (snart 13) åren har vart dom bästa eftersom jag haft dig vid min sida, lovar att alltid vara vid din, går med dig genom eld och vatten.. Vi har så gott om minnen men det ska bli fler ska jag säga dig :) Älskar dig <3<3<3<3<3

Della= Du har sån betydelse för mig, jag vet inte vart jag ska börja :) Minnen kommer och minnen går, men alla våra, i minsta detalj består :). Turkiet 08 är nånting jag aldrig glömmer, och du vet att jag är tillgänglig för dig i alla lägen, utomland, i Sverige, på dagen på natten.. spelar ingen roll, du betyder mer än du tror vännen! Älskar dig Daniella <3<3<3<3<3

Sigrun= OjOjOj, Jag och du har allt haft våra stunder tillsammans :) inget bråk under ca 4 år, det är underbart.. Du har sån humor som ingen annan har, våra skratt anfall och rolig stunder kommer aldrig försvinna. De kommer fler, vi ska se framåt nu och inte tillbaka ;) För vi är lika bra vänner om 10 år som vi är nu ska du få se :) Älskar dig Sigge <3<3<3<3<3


Ha de bra alla där ute nu :)
Puss <3


Söndag/Måndag :)

Hejsan gott folk!

Har precis duschat, känns jätte skönt. Och så imorn är det dags för mig och Della att åka in till stan, gå in på fritidsresor och betala handpenningpå 3.000 kr ;D WOHOOO !
Då kommer et verkligen kännas som att vi åker hihi. Längst så jag dör, även om det är ca 9 månader kvar hahaha :D

Men för övrigt mår jag bra, och ska inte till skolan imorn heller eftersom vi inte harn ågon fitness på morgonen och ska ju vara på frölunda torg 20 i 1 och då är det onödigt :) men kan vara gött med sovmorgon nån gång sådär :D

Nä men nu ska lilla Jenny gå och lägga dig :)
Men ni får ha det så bra allihopa :)

Puss och kram // Jenny :)

Torsdag

Hallå igen :)
Ny dag, nya bekymmer =) men jag har nog inte.. Får långa pengar av min syster till handpenningen, hon är snäll hon. Så på tisdag betalas de in, (som jag sa igår haha).

Gör inte så mycket, funderar på om jag ska in i duschen och göra ordnign hemma, får ju extra pengar varje månad om jag gör de, och de behövs verkligen till min resa kan jag ju säga :) Jag är bara tvungen att säga att jag har världens bästa vänner, dom gör erkligen livet värt att leva.. Låg och tänkte på det förut, att verkligen alla jag har som närmst betyder så jävla mycket, älskar er <3 tack för att ni finns :)

Även du Jessi som bor långt borta :) Vi med vårat godis och nattpromenaden till Fiskbäck haha ;D Kom hem nu, så vi kan gå ut igen :)

Var i skolan idag, kom dit gick och åt å åkte hem :/ Skulle redovisa men ville inte göra det inför min grupp, så gjorde de inte.. Sen skulle vi egentligen ha matte men jag Izza och Sigge orkade inte vänta i 1 ½ timma så vi åkte hem, ja.. Egentligen idortt också men jag får ju ingen närvaro på idrotten även om jag är där så jag skiter i den nu, usch..

Aja, nu får ni ha de så bra allihopa så hörs vi imorn igen :)

Pusspuss <33<33<33<33<33<33

Onsdag

Hejsan på er gott folk. Ligger i sängen nu (som vanligt, haha) och gör ingenting.. Ligger och tänker på Turkiet med tjejorna.. Åååh vill bara ha den 14 Augusti 2009 :D Då bär de av haha ;d
Och handpenningen ska vara betalt på tisdag också, så in med pengarna tjejer så vi har den biten betalt ;) WOHO ..
Aja, vad har jag gjort idag ? Har vart i skolan, sydde på min klänning, åkte hem, åkte in till fritids resor eftersom vi fick ett brev om att vi skulle beställa platsr på flyget :S men hon som jobbade där sa att det var ifall man ville beställa speciella platser, de vill ju itne vi :D vi vill bara få platser så vi kommer dit ;) haha..
Annars har jag bara vart med Della och Liza idag ! :)

Ajaa, nu ska jag kolla lite på tv och så, men vi hörs snart igen, Lovar !

Puss & kram på er


Hejsan!

Hallå på er!
Ligger ju nu i sängen och gör ingenting, har sån träningvärk så jag vet inte vart jag ska ta vägen :/
Pratade precis med Jessi sötungen också :) Längtar sååå tills du kommer hem.

Ja juste :D Jag Della och Liza har ju beställt våra biljetter till Turkiet 2009 också haha :D .. Jag vet, jag är galen ;D
Men vi fick en sån inpuls grej, att vi skulle kolla hru mycket det kostade och sen helt plötsligt så bokade vi och nu ska handpenningen vara inbetalt på tisdag, alltså om en vecka :) när den är betalt måste jag få ett jobb så jag kan tjäna fickpengar bara ;d ååh längtar så !
Åker den 14-28 Augusti :) För hoppningsvis följer Thessan och Diik med också :)

Aja, nu får ni ha det så bra ! :)
Så hörs vi snart igen

Puss & Kram, Jemmpa!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0